Mannenpraat: Patricia Paay gooide zelf eieren tegen haar raam

   50132  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Soms zit het echte nieuws weggestopt in een klein hoekje. Weekend bengt een verhaal over de eenzame verjaardag van Patricia Paay, de vrouw wier leven door een plasfilmpje nooit meer hetzelfde zal zijn.

Lees uit deze serie ook: de Patricia Paay-affaire kent vele winnaars en één verliezer

Triest verhaal over BN'ers die zich eerst nog graag lieten zien in PP's gezelschap, maar nu niet meer lijken te weten wie PP eigenlijk is. Hans Klok, Gerard Joling, Gordon, Patty Brard. Weekend schrijft: “Het leek er sterk op dat Patricia op haar verjaardag bezig was met de grote schoonmaak. Halverwege de dag vertrok de diva namelijk met haar man Robbert richting het plaatselijke postkantoor om daar haar trouwjurk op de post te doen. Waarschijnlijk heeft Patricia de jurk geleend voor haar grote dag en moest deze na de bruiloft retour naar de winkel.”

Lees uit deze serie ook: Patricia Paay zinkt dieper en dieper

Heeft u, beste lezer, ook al last van opwellende tranen? Maar nu dan het echte nieuws. Bij Eva Jinek vertelde PP dat jongens met bivakmutsen eieren tegen haar ramen hadden gegooid. Die uitspraak viel niet helemaal goed in haar buurt. Weekend spoorde iemand op die zegt: “Buren hebben gezien dat Patricia zélf de eieren tegen haar ramen heeft gegooid. Er zijn nooit jongens met bivakmutsen geweest. Ze doet er alles aan om zielig te worden gevonden en deze actie sluit daar goed bij aan.”

Zo, dat hakt erin.

Oh, en voor we het vergeten, de verjaardag van PP was haar 68ste. Weet u dat ook weer.

  • F Lomans