Mannenpraat: onze mening over de Patricia Paay-seksvideo

   128474  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

GeenStijl bracht vandaag via via het meest besproken filmpje van het jaar in de openbaarheid: de seksvideo van Patricia Paay. Dit was de tekst die ze erbij tikten: 'Opgedoken op twitternet. U wilt het niet zien, wij willen het niet zien. U kijkt toch. Dit is internet, ongefilterd en een tikkeltje zout. Of het Paay is, weten wij niet zeker want bekende mensen nadoen kunnen ze nogal goed in de porno-industrie. Verder zeiken als te doen gebruikelijk in de comments.'

Wij zullen u de details besparen van wat er precies te zien is op het filmpje. Van mensen die meer van seks weten dan wij, hebben wij begrepen dat dit een golden shower heet. Op GeenStijl lazen wij een hele rits aan schijtlollige commentaren. Ook die onthouden wij u. We willen nog wel een positief zinnetje eruit halen: 'Mevrouw Paay heeft gewoon een seksleven waar vele andere vrouwen van haar leeftijd alleen maar van kunnen dromen.'

Lees uit deze serie ook: Patricia Paay zinkt dieper en dieper

Zou kunnen.

Een dag voor het filmpje totaal in de openbaarheid kwam, zei de advocaat van Paay, John Langelaar, tegen RTL Boulevard dat het allemaal nep is. “Patricia zou zoiets nooit doen. Het is gefotoshopt. Iedereen kan tegenwoordig filmpjes en foto’s maken. Ik weet zeker dat het niet bestaat. Patricia zou zoiets niet doen.”

Zou kunnen.

De vrouw in het filmpje lijkt op PP, zoveel is duidelijk. De vraag is natuurlijk wel wat dit nog met chanteren te maken heeft. Als je het filmpje de openbaarheid insmijt, houdt chanteren op. Of er moeten nog veel meer filmpjes bestaan, waarmee gedreigd kan worden. En als Patricia Paay, zoals haar advocaat zegt, niet de vrouw op het filmpje is, dan valt er ook niks te chanteren. Plus: iedereen mag op seksueel gebied doen wat hij of zij wil, zolang hij of zij er anderen geen pijn mee doet en zolang er geen minderjarigen bij betrokken zijn.

Desondanks is het natuurlijk volstrekt klote dat je hiermee als pasgetrouwde 67-jarige vrouw geconfronteerd wordt. Wij maken op deze plek regelmatig grapjes over Paay; dat doen we deze keer niet.

  • F Lomans