Mannenpraat: Olcay Gulsen vindt seks een beetje vies. Dat klopt

   25601  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Er is nog niet veel naar buiten gekomen over het interview met mode-ontwerpster Olcay Gulsen, deze week in Viva. Maar dat ene zinnetje dat we lazen prikkelde ons in elke betekenis van het woord. Het was het zinnetje over seks. “Ik ben er te ongeduldig voor en je wordt er vies van.”

Kijk, dat hebben wij ook wel meer dan eens gedacht, maar wij durfden het niet hardop te zeggen. Verdorie, ging er dan tijdens de seks door ons hoofd, ik wil nu toch echt dat boek dat op het nachtkastje ligt, uitlezen. We hebben zelfs wel eens gedacht om een standaard te installeren zodat we tijdens de seks een boek konden lezen. Maar dat idee verwierpen we uiteindelijk. Toch een beetje respectloos.

Lees uit deze serie ook: Jett Rebel stopt met drugs en concentreert zich nu op seks

En wat dat vies betreft, waar mevrouw Gulsen het over heeft... ook dat klopt. Het slaapt gewoon niet lekker in een bed dat plakkerig is. Kortom, wij onderschrijven het seks-evangelie van Olcay. Seks wordt gewoon zwaar overschat. En nadat we ons gisteren zo boos maakten over het gewichtsverlies van Fajah Lourens, komt Olcay Gulsen ook nog met de mededeling dat ze negen kilo is aangekomen. “Ik ben van maat 34 naar 36 gegaan, van 49 kilo naar 58 kilo – boehoe, ben je dan dik?”

Nee hoor, beste Olcay, in het geheel niet. Wij zeggen slechts: tof!

  • F Lomans