Mannenpraat: Martijn Krabbé maakt er een soepzooitje van

   21932  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Een van de meest lachwekkende en moeizame huwelijken was dat van Martijn Krabbé en Amanda. Bij elkaar, uit elkaar, bij elkaar, uit elkaar. Een jojo was er niets bij. Terwijl Martijn Krabbé toch alleen maar hoefde te kijken naar vader Jeroen en moeder Herma om te zien hoe je een huwelijk tussen een BN'er en een O(onbekende)N'er goed moest houden.

Maar Martijn was en is toch een beetje een sukkel: hij is aardig, heeft met iedereen het beste voor, gelooft in het goede van de mens. Hij is bepaald geen ezel die zich geen twee keer aan dezelfde steen stoot; hij stoot zich aan een en dezelfde steen met gemak twee, drie, vier en als het moet 144 keer. En met hetzelfde gemak zet hij zijn ego aan de kant als hij denkt dat het nodig is voor zijn kinderen. Want hij mag dan een prutser zijn in de liefde, als vader doet hij het niet slecht.

Lees uit deze serie ook: Wilfred Genee heeft een perfect huwelijk. Of toch niet?

De Telegraaf presenteerde deze ochtend vol trots 'de eerste foto van Martijn Krabbé als vrijgezel'. Tijdens de feestdagen was er een einde gekomen aan zijn relatie met de danseres met de mooie naam Noi Pakon Schuijffel. Noi was de opvolgster van een golddigger waar Krabbé ingetrapt was. Hij had haar via Facebook op de kop getikt. Mooie meid op de foto, dacht hij. En er was een relatie geboren. “De liefde heeft me te pakken,” meldde hij een paar maanden geleden. Niet lang dus.

Hij woont nu weer gewoon alleen met zoon Bikkel. Wij zouden zeggen: niets meer aan doen. De les moet geleerd zijn, je kunt beter met je zoon samen zijn, dan met een vrouw. Want als je er iedere keer een soepzooitje van maakt, dan moet je definitief je nederlaag toegeven. Geen vrouwen meer, geen relaties meer. Werken en vader zijn, dat is een zinvolle combi.

  • F Lomans