Mannenpraat: Laura Ponticorvo is na het sekslek opeens wereldberoemd

   34122  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Omdat wij hopeloos ouderwets zijn, lukt het ons niet om de uitgelekte sekstapes van Laura Ponticorvo op te sporen. Dat we zo oud en achterhaald zijn is ook de reden dat we nog nooit van mevrouw Ponticorvo gehoord hadden. Sorry, sorry, beste Mannenpraat-volgers. Maar door die gelekte tapes en foto's weten we nu wie ze is. En dat is toch een mooi voordeel bij dit nadeel.

Lees uit deze serie ook: Olcay Gulsen vindt seks een beetje vies. Dat klopt

Wat er te zien is op die tapes, kunnen wij u dan ook niet melden. Wij spreken wat dames aan op de online-redactie van Grazia, onze buren en worden onmiddellijk een stuk wijzer. Er schijnt dus sprake te zijn, op één van die filmpjes, van een blowjob.

Kan gebeuren.

Wij vernemen ook dat ze, ondanks onze onwetendheid, al best bekend was. Middels bijvoorbeeld wat RTL-programma's. Waaronder Mijn vieze, vette, vervelende verloofde. En daar gaan we alweer de mist in. Een programma met die titel hadden we best willen zien, maar het is helemaal langs ons heen gegaan.

Lees uit deze serie ook: of heeft Patricia Paay zelf de sekstapes gelekt?

We speuren verder en zien dat ze behoorlijk knap is en 31 jaren jong. Haar vlog, wederom volgens de Grazia-dames, is behoorlijk populair. Ook dat raadplegen we. En dan begrijpen we waarom zij nooit in ons blikveld is verschenen: ze schrijft, filmt en bericht heel erg over meisjes- en vrouwendingen. Fashion, beauty, lifestyle en travel zijn haar onderwerpen. En dus niet de onze, want wij zijn niet modieus, niet knap, onze lifestyle is er een uit de vorige eeuw en reizen doen we eigenlijk alleen naar Texas.

Wat ons wel opvalt is dat ze niet terugdeinst om zichzelf en haar vlog te verkopen. We worden gebombardeerd met Domino-pizza's. Die wij overigens best te pruimen vinden, maar dat terzijde. We checken een vriendin over dit deel van haar werk. Nu leren we dat Laura ook wel eens Laura Sponsoricorvo wordt genoemd, vanwege de mogelijkheden om haar te sponsoren.

Ook mooi voor haar.

Ze heeft aangifte gedaan van hacken, ze heeft gehuild, het is allemaal echt heel erg. Maar, tot slot: het lijkt ons inderdaad geen pretje dat er ongevraagd allemaal seks-foto's en filmpjes opduiken. Dat is, sorry voor de woordspeling, k*t met peren. Probeer het echter ook van de zonzijde te zien, zouden wij zeggen. Het levert je extra bekendheid op en dat is ook wat waard.

  • F Lomans