Mannenpraat: Katja Schuurman verklapt het geheim achter haar borsten

   32144  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Een tv-programma waar wij ons nu al op verheugen is Echt Niet OK. Een programma met Jan Kooijman, Stijn van Vliet en Katja Schuurman, te zien vanaf eind mei. Met veel sketches en openbaringen. Katja Schuurman verklapt er deze dag in De Telegraaf al wat over. “We bespreken sociale ongemakken en ongeschreven gedragsregels rondom een thema. Bijvoorbeeld kinderen, je lichaam, seks en werk. Daarnaast spelen we met gastacteurs sketches.”

Lees uit deze serie ook: Katja Schuurman doet aan seks, filmt seks en praat over seks. Et cetera

Maar nu echt ter zake. Katja Schuurman heeft na afloop van de opnamen wat ontboezemingen laten schrappen, geeft ze toe. Er blijven echter genoeg sappige anekdotes over. “Ik vertel dingen die ik in interviews nooit zou zeggen, over mijn bevalling bijvoorbeeld.” En om ons nog extra nieuwsgierig te maken: “Volgens mij schrijven straks bij de uitzendingen allerlei journalisten ijverig mee.”

Voorbeeld graag.

Haar borsten. Zo zullen we te weten komen dat ze op haar twintigste achtduizend gulden leende bij de bank om haar borsten te laten vergroten. “Ik had echt niets,” zegt ze in de uitzending. Leuk verhaal.

Lees uit deze serie ook: Olcay Gulsen vindt seks een beetje vies. Dat klopt

En dan is er natuurlijk ook nog de reactie van collega's Van Vliet en Kooijman, die stellen dat heel Nederland plezier van die achtduizend gulden heeft gehad. Waarop Schuurman weer meldt dat ze dat geld en er al lang en breed uit heeft.

Kijk, wij waren al fans van Katja Schuurman en we zijn er van overtuigd dat we alleen maar grotere fans zullen zijn na het zien van Echt Niet OK.

  • F Lomans