Mannenpraat: en nu zijn we echt boos op Fajah Lourens, de dikzak

   24899  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Zo soms hebben wij een hekel aan ons werk. Schrijven over het wel en wee van BN'ers is weliswaar ons lust en leven, maar het stuit ons tegen de borst als het écht nergens over gaat. Dus daarom zijn we nu verschrikkelijk boos op Fajah Lourens. Wij gunnen haar van harte het succes dat ze heeft met haar eet- en dieetboeken. Geweldig dat ze een carrière aan het opbouwen is als schrijfster en anorexia-goeroe.

Lees en zie ook: Fajah Lourens' poedelnaakte cover (FOTO'S + VIDEO)

Maar wat ze afgelopen week meldde schoot ons in het verkeerde keelgat. Ze is onder de 60 kilo gedoken. De wereld staat in vuur en vlam en Lourens doet alsof er maar één ding belangrijk is in het leven: haar gewicht. Het trieste van ons werk is dat ze met deze mededeling wederom een enorme lading publiciteit binnensleepte. We hebben nauwelijks een site kunnen bezoeken die geen melding maakte van deze wereldprestatie.

Op de een of andere manier hoort het niet zo te gaan. Dit verdient geen aandacht. Promoot je boek, zeg dat het goed is om geen dikzak te zijn, maar maak er geen religie van. Het erge is dat wij er nu ook alweer melding van maken. Dus nu zijn we boos op Fajah Lourens, we zijn boos op alle media die haar non-nieuws meldden en we zijn ook nog eens boos op onszelf.

Lees uit deze serie ook: Patty Brard valt nog een keer Patricia Paay aan

Sorry dat we u lastig vallen met onze woede, vanaf morgen doen we weer net alsof alleen roddel belangrijk is in het leven. Tot slot nog een positieve tip voor alle vrouwen: mannen houden écht net zoveel van jullie als jullie geen killerbody hebben. Eet lekker en f*ck Fajah.

  • F Lomans