Mannenpraat: doet de man van Patricia Paay ook aan plasseks?

   23650  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Verdorie, denken wij al een tijdje, hoe zou het toch zijn om op dit moment getrouwd te zijn met Patricia Paay? Gelukkig is er Party, het roddelblad dat de beste connecties heeft met Paay en consorten, en dat in de wandelgangen door collega's wel 'De Paay' in plaats van Party genoemd wordt. In het vandaag verschenen nieuwe nummer krijgen we eindelijk antwoord op die vraag die ons al zo lang bezig houdt.

“Ja, ik word er gek van,” zegt Robbert Hinfelaar. “Zeker op mijn werk. Ze denken nu dat ik ook aan plasseks doe met Patricia. Het zijn vooral klanten die daar opmerkingen over maken.” Niet tof, dat begrijpen wij ook wel. Overigens vraagt het blad niet of het klopt of niet, maar wij gaan er voor het gemak maar even vanuit dat dit niet het geval is.

Lees uit deze serie ook: Patricia Paay zinkt dieper en dieper

Maar dat is niet alles. De man van Patricia Paay zijn, heeft in deze tijd nog meer vervelende kanten. “Bij ons thuis gooien ze eieren tegen de ruiten. Dat zijn gasten met bivakmutsen op. En midden in de nacht bellen ze gewoon aan. Ik heb nu dan ook veiligheidscamera's laten installeren. Dat geeft toch een veilig gevoel.”

Gelukkig is er mevrouw Paay, die troost biedt: “En een ding weet ik gelukkig zeker: de liefde tussen Robbert en mij overwint dit alles.”

Ontroerende woorden, wij gaan even een traantje wegpinken.

  • F Lomans