Mannenpraat: de nieuwe borsten van Barbie: dat is écht belangrijk

   43667  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans. 

Waarom Barbie wereldberoemd is in Nederland, dat weten we niet precies. Daarvoor volgen we het nieuws dan weer net iets te weinig. Waar onze interesse dan wel weer naar uitgaat, zijn haar borsten. En die domineerden dezer dagen het nieuws. Barbie heeft namelijk haar borsten laten vergroten. Goed nieuws, dachten wij zo. Want een vrouw is natuurlijk zo aantrekkelijk als haar borsten groot zijn.

“Het is nu helemaal zoals ik wil: dichter naar elkaar en een beetje hoger. Van 800 naar 850 cc high profile,” schrijft ze op Instagram bij de volgende foto op de operatietafel. “Ken nou al zien dat het super mooi is.”

Lees uit deze serie ook: na Janet Jackson is nu ook Pamela Anderson zwanger

Barbie blij, wij blij. Toch? Nee dus, want opeens begon iedereen een potje te zeiken over haar borsten. Waarna Barbie weer ging zeiken over alle zeikerds. Wij vragen ons wel eens af waarom Barbie wil dat wij allemaal weten dat ze aan het rommelen is met haar borsten. En wij vragen ons af waarom ze het raar vindt dat mensen commentaar geven op het door haarzelf de wereld ingeholpen nieuws daarover.

Lees uit deze serie ook: Tatjana Šimić is definitief onder de pannen. De hemel zij geprezen

Nog één keer Barbie: “Ik houd van nagels. Van wimpers. Van lang blond haar, van volle lippen, van geen rimpels in me voorhoofd en van een slanke taille in combinatie met grote tieten en dan bedoel ik pornotieten. Ik heb dat allemaal van mezelf niet. Dus ik koop dat. Ik word er oprecht blij van als ik dan naar mezelf kijk.”

Kijk, dat vinden wij een hoogstaand betoog. Dan mag haar Nederlands taalgebruik niet perfect zijn, als filosoof gooit ze hoge ogen. Alleen nu niet meer zelf zeiken over mensen die over jou zeiken. Kunnen we dat afspreken?

  • F Lomans