Het beste van Mannenpraat! Op nummer 9: Kelly

   15027  

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uitstekende achterklapjaar 2016. Een top 10, met vandaag nummer 9: Kelly.

Het jaar van Kelly, de door ons zeer gewaardeerde transseksueel, begon betrekkelijk onschuldig. In januari vroeg ze zich op Facebook af of ze nu wel of niet grotere borsten zou nemen. Zelf wist ze het even niet meer, dus ging ze op deze manier haar vrienden raadplegen. Na veel welgemeende adviezen en veel gepieker hakte ze de knoop door: geen grotere borsten. “Anders wordt het misschien té veel porno.” Waarna ze besloot te gaan winkelen, omdat ze toch zin had iets nieuws aan te schaffen.

Goed zo meiske, zeiden wij.

Een half jaar later dook het nieuws op dat ze werkte in het Haagse privéhuis Diane's Secret. 'Kelly wordt hoer,' luidde de kop. Op de website van het bordeel lazen we dat Kelly 'een heerlijk stoute meid' is. Een uurtje Kelly, zo begrepen we, kostte 150 euro.

Wij blijven bewonderaars van Kelly, laat daar geen misverstand over bestaan. Maar als wijze oude man, zetten wij toch wel eens vraagtekens bij haar loopbaankeuzes. Big Brother, webcamgirl, hoer. Wat wordt de volgende stap? Wij adviseren: secretaresse.

  • F Lomans