Het beste van Mannenpraat! Op nummer 7: Patty Brard

   12574  

De laatste dagen van dit jaar kijkt onze eigen roddelkoning Frans Lomans terug op de hoogte- en dieptepunten van het uitstekende achterklapjaar 2016. Een top 10, met vandaag nummer 7: Patty Brard.

Wij zijn in staat om iemand die iets verkeerds zegt over Patty Brard naar de keel te vliegen. Dat doe je gewoon niet over de vrouw die wij aantrekkelijk, grappig en intelligent vinden. Helaas was 2016 niet haar jaar. De eerste keer dat ze in onze ogen de mist inging betrof het besluit over haar borsten. Ze liet haar borstimplantaten verwijderen om met een kleinere boezem verder door het leven te kunnen gaan. Nou, daar zaten wij niet op te wachten. Maar ja, het is haar lichaam, dus dat moest dan maar.

Een stuk kwalijker vonden wij de opmerking die ze maakte in het Paul de Leeuw-programma Ranking the Stars. Presentator Ajouad El Miloudi zette haar op de tiende en laatste plaats in een lijstje met BN'ers naar wie een straat vernoemd zou worden. Dat viel niet lekker bij Patty. “Rot op naar je eigen land, ga terug naar Marokko, zei ze. Wanneer pak je het vliegtuig?” zei ze tegen El Miloudi.

Het fragment werd gecensureerd, maar kwam toch naar buiten. Want El Miloudi vond dat we moesten weten hoe Patty tegen Marokkanen aankeek. Tja, het klotige is dat Patty écht zwaar de fout inging. Tegelijkertijd hebben wij niet het idee dat ze een foute vrouw is. Kortom, Patty Brard laat ons in totale verwarring achter.

  • F Lomans