'Max Verstappen ruilt Vlaamse schone in voor Brabantse babe' (FOTO'S)

   42727  

Max Verstappen heeft een nieuwe vlam aan de haak geslagen: Roos van der Aa. Althans, als we de geruchten mogen geloven.

De jongste Formule 1-winnaar ooit van Red Bull is opnieuw in de wolken. De Vlaamse schone Joyce Godefridi heeft - als we de geruchten mogen geloven - plaats moeten maken voor de prachtige Tilburgse fashionista: Roos van der Aa.

Dubbeldate

De blonde stoot zou vorige week bij Max op bezoek zijn geweest in zijn appartement in Monaco. Ook zijn de twee tortelduifjes samen met F1-coureur Nelson Piquet Jr. en zijn vriendin Virgilia Landrain gesignaleerd in een restaurant. Als dat geen dubbeldate is, weten wij 't ook niet meer.

Lees en zie ook: jarige Insta-babe Sommer Ray trakteert jullie op lekkers (FOTO'S)

Niet te temmen

De 18-jarige coureur is met de vrouwtjes net zo succesvol als op de baan. Hij ging een tijdje met de Zweedse Mikaela Ahlin-Kottulinsky, had een korte flirt met sexy skibabe Lindsey Vonn en vervolgens dus een relatie met het Vlaamse model. Deze drie dames konden de vrouwenverslinder in ieder geval niet temmen. Of het de bloedmooie Roos wel lukt, is nog maar de vraag.

Lekker hapje

De 20-jarige Roos werkt bij modebedrijf Style My Day. Haar hobby's: mode en lekker eten. Wij willen je de lieftallige dame natuurlijk niet onthouden. Vandaar dat we een aantal foto's van haar op een rijtje hebben gezet.

Zou Max bij haar ook zo snel finishen?

  • N. Pracht