Ziedende vader geeft moordenaar dochter klappen (VIDEO)

   52581  

Elke zondagmiddag delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard is. Met vandaag, uit juni vorig jaar: een heldhaftige vader.

Ogenblikken nadat seriemoordenaar Michael Madison de doodstraf kreeg, viel de vader van één zijn slachtoffers hem aan. Het incident in de rechtszaal werd gefilmd en gaat sindsdien 'viral' op het internet.

Of je nou voor of tegen de doodstraf bent, weinigen zullen een traan laten als de Amerikaanse seriemoordenaar Michael Madison straks de dodelijke injectie krijgt. Madison, afkomstig uit de stad Clevelandverkrachtte en vermoordde drie vrouwen. Hij bewaarde de levenloze en toegetakelde lichamen op verschillende plekken. Voor de rechtbank van Cuyahoga County, waar Cleveland onder valt, kreeg Madison te horen de doodstraf te zullen krijgen voor zijn vreselijke daden. De advocaten van Madison ontkenden de schuld van Madison niet, maar pleitten wel voor een minder zware straf. Ze redeneerden dat de moordenaar in zijn jeugd misbruikt zou zijn en daarom psychische schade op heeft gelopen.

''Nu moet ik deze clown vergeven''

Kort nadat Madison te horen had gekregen dat hij de hoogst mogelijke boete zou betalen voor zijn daden, kreeg Van Terry, de vader van de door Madison vermoorde Shirellda Terry, de kans zijn hart te luchten in de rechtbank. Terry: ''Nu moet ik deze clown, die onze families heeft geraakt en mijn kind heeft afgenomen, vergeven.'' Hierna pauzeert Terry, waarna hij een sprintje neemt, over een tafel springt en Madison aanvalt. Onmiddellijk worden de twee door de parketpolitie gescheiden. En Madison: die glimlacht

Bekijk de video hier:

Veel plezier op death row!

  • Y.M. Osterloh