Vier manieren om jouw iPhone sneller op te laden

   15400  

Erger jij je ook zo ontzettend aan het langzame opladen van jouw iPhone? Met deze trucjes laadt de batterij twee keer zo snel op. 

Zet je telefoon in vliegmodus

In flightmodus maakt de gsm geen verbinding met Wi-Fi of Bluetooth, wat normaal zorgt voor extra stroomgebruik. Deze optie kun je vinden bij instellingen of door naar boven te vegen aan de onderkant van het scherm.

Gebruik batterijbesparing

Door deze functie gebruik het scherm minder energie. Ook worden apps op de achtergrond uitgezet. Deze functie kun je vinden bij de batterijopties in de instellingen.

Zet pushberichten uit

Pushberichten zijn melidingen door apps wanneer je bijvoorbeeld een bericht of e-mail krijgt. Door deze uit te schakelen gaat je scherm niet elke keer aan als je een bij een berichtje. Daardoor gaat alle elektriciteit rechtstreeks naar de batterij.

Gebruik de snelst mogelijke oplader

Bij jouw iphone krijg je standaard een telefoonoplader meegeleverd. Een oplader van een iPad kun je ook gebruiken en zorgt ervoor dat je telefoon veel sneller op 100% is. Die geeft meer stroom door. Al zeggen sommige mensen dat dit slecht is voor de batterij voor de lange termijn.

Lees ook: Man ontdekt 'geest' in spiksplinternieuwe iPhone

  • J. Kraak