Zwemkledingfabrikant ruziet met bikinimodel (FOTO'S)

   16542  

Een fijne Instagram-babe heeft het aan de stok gekregen met een opdrachtgever. En wij begrijpen goed waarom het model boos is.

We stellen je op deze zonnige dinsdagmiddag even voor aan Stevie Alger, een Australisch model waar je het gegarandeerd warm van krijgt. Stevie is een ware sensatie op Instagram, waar de 19-jarige blondine tienduizenden volgers bij elkaar heeft gespaard. En wij verwachten dat dat getal alleen nog maar op zal gaan lopen, nu de foto's van Alger - die aan de prestigieuze Bond University in de stad Gold Coast studeert - ook in de modewereld de aandacht trekken.

Lees en zie ook: Australische surfzusjes razend populair op Instagram (FOTO'S)

 

you can come out now sun

Een bericht gedeeld door STEVIE ALGER ⚡️ (@steviealger) op

''Onfatsoenlijk en nep''

Goed nieuws voor Stevie. Zou je denken. Maar dat ligt toch net even wat anders. Toen zwemkledingfabrikant Aquadiva een foto van het bikinimodel wilde gebruiken voor een levensgrote poster, was Stevie niet zo enthousiast. Ze liet het bedrijf weten onzeker te zijn over de bewuste foto. Dus had ze liever niet dat juist dat plaatje gebruikt werd. Is haar goed recht, zo dunkt ons. 't Is tenslotte haar foto. Maar daar liet Aquadiva het niet bij zitten. In een uitwisseling van privéberichtjes noemde Aquadiva-eigenaar Allison Appleby het model ''onfatsoenlijk'', ''onvolwassen'' en ''nep''. Ook deelde Appleby een sneer uit naar Stevie door te verwijzen naar een foto waarop ze met haar benen gespreid poseert. ''Daar lijk je nou niet erg zelfbewust op.'' Stevie is, weinig verrassend, niet geamuseerd door de nare berichtjes.

Lees en zie ook: de bikini van Kate Upton in drie woorden? Less is more! (VIDEO + FOTO'S)

 

Definitely made the most of the first day of summer and my Bali Body! can't get through summer without it! @balibody

Een bericht gedeeld door STEVIE ALGER (@steviealger) op

 

Hard not to love where we live

Een bericht gedeeld door STEVIE ALGER (@steviealger) op

 

Goofing around with @nanajudy_

Een bericht gedeeld door STEVIE ALGER (@steviealger) op

Geen zorgen, meid. Je komt er vast wel.

  • Y.M. Osterloh