Wel gefeliciteerd: Alexandra Daddario (FOTO'S)

   7004  

Zo nu en dan nemen we even de tijd om een internationaal bekende dame te feliciteren met haar verjaardag. Vandaag, op 16 maart, is het de beurt aan de fraaie actrice Alexandra Daddario.

De Amerikaanse actrice Alexandra Daddario blaast vandaag 31 kaarsjes uit. Uitgenodigd voor het partijtje zijn we uiteraard niet, maar dat weerhoudt ons er niet van de brunette op gepaste wijze te feliciteren. Daddario, die je kent van bijvoorbeeld True Detective, timmert al heel wat jaren aan de weg in Hollywood. Zo was de fijne actrice onder meer te zien in San Andreas (2015) en schittert ze ook in de verfilming van Baywatch, die later dit jaar uitkomt.

Lees en zie ook: Megan Fox steelt de show in lingeriereclame (VIDEO + FOTO'S)

 

@ilfenator and I being badass today #baywatch #baewatch #baywatchbabes #workworkwork

Een bericht gedeeld door alexandra daddario (@alexannadaddario) op

Mogen we niet

Om nog even terug te komen op HBO-serie True Detective: de Amerikaanse schone speelt in het eerste (en veruit het beste) seizoen van de duistere misdaadserie één van de minnaressen van hoofdpersoon Rust Cohle (Woody Harrelson). Kenners van de serie hadden ongetwijfeld al lang en breed door waar dit lapje tekst op uit gaat komen. Inderdaad, een zinderende naaktscène van de knappe brunette. Eén probleempje: die kunnen we niet op de website delen. Ja, helaas. Sorry! Maar jullie zijn vast wel vaardig genoeg om 'm zelf te vinden, niet waar?

Lees en zie ook: tien miljoen volgers, dus trakteert Emily Ratajkowski op naakt (FOTO'S)

 

Thank you @beachamptons ! Check out the Memorial Day issue.

Een bericht gedeeld door alexandra daddario (@alexannadaddario) op

De drie kussen zijn op te halen in Amsterdam.

  • Y.M. Osterloh