Tien miljoen volgers, dus trakteert Emily Ratajkowski op naakt (FOTO'S)

   44714  

Je hebt de magische grens van tien miljoen volgers op Instagram bereikt. Hoe vier je dat? A: je trekt een flesje bubbels open. B: je barst in tranen uit, of C: je doet als Emily Ratajkowski.

Het enige antwoord dat wij goed rekenen is C. Precies de optie waar Emily Ratajkowski, het in Londen geboren Amerikaanse topmodel met Poolse voorvaderen, ook voor ging nadat ze gisteren haar tien miljoenste volger op Instagram mocht verwelkomen. Een mijlpaal, waar de razend populaire brunette maar wat blij mee was. Zo blij, dat we allen met haar in bad mochten. Kijk maar.

Lees en zie ook: fijn het weekend in met Iskra Lawrence (VIDEO + FOTO)

 

Dork in the tub smiling because there are 10 million of you all! Thank you thank you

Een foto die is geplaatst door Emily Ratajkowski (@emrata) op

''Dankjewel''

''Sufferd in de badkuip'', schrijft Emily. Geintje, natuurlijk. Daarna zegt ze: ''Aan het glimlachen omdat er 10 miljoen van jullie zijn! Dankjewel dankjewel''. 't Is zeker niet de eerste keer dat Emily een dergelijke stunt uithaalt. Wat te denken van het onderstaande kiekje? Die halfnaakte selfie, met niemand minder dan Kim K., haalde overigens - ook op Insta -  een stuk minder likes op dan de badkuipfoto. Misschien komt het door het afgrijselijke bijschrift. Hoe dan ook: verrassend!

Lees en zie ook: vervroegd kerstpresentje van naakte Demi Rose (FOTO'S)

  • Y.M. Osterloh