Sofía Vergara vijfde keer op rij best betaalde televisieactrice (FOTO'S)

   13960  

Voor de vijfde keer op rij is Sofía Vergara 's werelds best betaalde televisieactrice. Volgens Forbes verdiende de 44-jarige Colombiaanse actrice dit jaar 43 miljoen dollar.

De prachtige Latina stijgt met dit kolossale bedrag met koppen boven de nummer twee Kaley Cuoco uit. Zei verdiende in de 12 maanden voor juni 24.5 miljoen dollar. Tevens overtreft Sofia elke mannelijke collega.

Verschil moet er zijn

De inkomensverschillen tussen sekse in Hollywood zijn op het witte doek aanzienlijk groter dan op televisie. Vergara, bekend van de langlopende ABC-sitcom Modern Family, heeft een aanzienlijk deel van haar inkomen te danken aan reclames. Met alleen haar rol in de sitcom verdient ze evenveel als haar mannelijke tegenspelers.

Lees en zie ook: Big Bang-babe Kaley Cuoco stuurt stoute Snapchat! (FOTO)

Niet voor de wind

In 2015 kreeg de Colombiaanse een ster op Hollywood's Walk Of Fame. Haar leven was niet altijd rozengeur en maneschijn. Criminelen in Colombia ontvoeren regelmatig familieleden van beroemdheden. Mede hierdoor verhuisde ze in 2002 met haar zoon naar de Verenigde Staten. Vier jaar eerder werd haar broer doodgeschoten tijdens een ontvoering.

Lees en zie ook: Sofía Vergara vrolijkt je op met verrukkelijke selfie (FOTO)

Visitekaartje

In Amerika floreerde ze met haar grote boezem als visitekaartje. Nu draagt ze grote oorbellen om de aandacht van haar natuurlijke F-cup af te leiden.   

  • Redactie Panorama