Seksen in het zwembad? Nah, doe toch maar niet

   27006  

Klinkt leuk (en dat is het waarschijnlijk ook wel), maar een potje rampetampen in het zwembad kan blijkbaar vrij nare gevolgen hebben.

Het is april, de wereld staat opnieuw in bloei en het vooruitblikken op de zomer is weer toegestaan. En wat hoort er bij de zomer? Juist, de barbecue. Uh, ja, dat ook, maar we doelden eigenlijk op een verfrissende duik in 't zwembad. Of, nouja, een iets andere onderwateractiviteit (leuk woord voor Galgje!) die vaak begint met een verfrissende duik. Lijkt toch niet zo'n goed idee te zijn, geslachtsgemeenschap in het zwembad.

Lees ook: 'nieuwe' vagina sloopt penis geliefde

 

"La alberca que crece en la adversidad es la más rara y hermosa de todas" -Pt. Mulán #poolbabe #hero #lifestyle #szechuansauce

Een bericht gedeeld door POOLTESTERS: We test your pool (@pooltesters) op

Risico's

Gynaecoloog Vanessa Mackay vertelt aan de Britse versie van Metro: ''Chloor en schoonmaakproducten in zwembaden kunnen die bacteriën ontregelen. Dat kan leiden tot infecties zoals een bacteriële vaginose. Gevolg? Jeuk en pijn''. Ook blaasontstekingen zouden tot de risico's behoren. Nee, dat klinkt niet al te best.

Lees ook: auw! Penis breekt in tweeën tijdens de daad

Misschien is het waterbed een alternatief.

  • Y.M. Osterloh