Prachtige Scarlett Johansson verdiende in 2016 weer geld als water (FOTO'S)

   37926  

Hollywood-actrice Scarlett Johansson - wat ons betreft naast een voortreffelijk actrice ook één van 's werelds mooiste vrouwen - bracht dit jaar met haar rollen meer op dan welke andere acteur of actrice dan ook.

Forbes, het tijdschrift dat alle centjes van de rich and famous nauwlettend in de gaten houdt, benoemde Scarlett Johansson tot de meest verdienende actrice van dit jaar. De films waarin de New Yorkse in 2016 speelde - Captain America: Civil War, The Jungle Book en Hail, Caesar! - brachten namelijk gezamenlijk 1.2 miljard dollar op. Dit betekent overigens niet dat zij dit 'pietluttige' bedrag - waar wij natuurlijk onze reet mee afvegen - zelf op haar rekening krijgt bijgestort, maar maakt wel dat haar vraagprijs weer even een paar tandjes omhoog mag worden geschroefd. 

Lees en zie ook: de hype is nog nét niet voorbij: hier is de naakte 'Mannequin Challenge' (VIDEO'S)

Niet zo in ons straatje

Opvallend aan de lijst is dat het grotendeels bestaat uit acteurs en actrices die rollen speelden in superheldenfilms. Maar met de prachtige blondine in de hoofdrol zijn de films - die niet zo in ons straatje passen - toch net een tikkeltje intenser en zitten ook wij op het puntje van onze stoel

Lees en zie ook: tien miljoen volgers, dus trakteert Emily Ratajkowski op naakt (FOTO'S)

 

 

 

 

  • N. Pracht