'Plus size'-model Ashley Graham doet topless dansje aan de ontbijttafel (VIDEO + FOTO'S)

   34576  

Vergeet de beans: bagels & Ashley willen we zien.

Is er een nieuwe trend gaande in modellenland? Een trend waar ons niets over is verteld? Nee? Nou, we denken wel degelijk iets op het spoor te zijn. Vrijdag kon je op onze website al genieten van Chrissy Teigen die al topless een geintje uithaalde met haar royale voorgevel. Nu is het de beurt aan het Amerikaanse 'plus size'-model Ashley Graham (29). De wulpse brunette haalde een pikant geintje uit met wat bagels en pleurde het bewijs op Instagram. Onze eerste reactie: bah! Wie eet er nou van die gortdroge bagels als je ook kan ontbijten met bruine boterhammen en oude kaas?

Lees en zie ook: even voorstellen: Hunter McGrady (FOTO'S)

 

I LOVE BREAD! xx

Een bericht gedeeld door jilliandavison (@jilliandavison) op

Positief

Graham werd al op 13-jarige leeftijd 'ontdekt', maar heeft zich vooral in de afgelopen jaren in de kijker weten te spelen. Ze sierde de covers van meerdere grote bladen, is een graag geziene gast in Amerikaanse talkshows. Daarnaast zet de brunette zich, evenals haar collega Iskra Lawrence, hartstochtelijk in voor een positief lichaamsbeeld. Vinden we tof.

Lees en zie ook: Insta-babe Alexis Ren beurt je op met spannend dansje (VIDEO + FOTO'S)

 

My latest #essentials lingerie collection is available now! Link in bio! #ashleygrahamlingerie X @additionelle #sexystateofmind #beautybeyondsize

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

 

#SIswim

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

 

@si_swimsuit #sportsillustrated #siswim

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

  • Y.M. Osterloh