Och jee: meid denkt dildo te krijgen van moeder (FOTO'S)

   70769  

Het is altijd lastig om een geschikt cadeau uit te zoeken, maar je slaat de plank volledig mis als je als moeder een seksspeeltje koopt voor je 18-jarige dochter. Tenminste, is dat het wel?

Het is kerstochtend, je loopt in je kloffie naar beneden. De kerstboom staat er nog altijd prachtig bij. Onder de takken, tussen de gevallen naalden, liggen flink wat cadeaus. Je kan haast niet wachten om ze uit te pakken. Na de rest van de familie een fijne kerst te hebben gewenst mag je het eerste pakketje openscheuren én dit is wat je tot je grote schrik ziet:

Lees en zie ook: juf verliest trillende vibrator in haar flamoes

Verbouwereerd

Het overkwam de verbouwereerde Shelby Donovan uit het Amerikaanse New Orleans. ''Ik staarde er een tijdje naar, en probeerde te bedenken of het mogelijk was dat het iets anders kon zijn dan een dildo'', aldus Donovan tegen The Huffington Post. Een gegeven paard moet je natuurlijk niet in de bek kijken, wat Shelby in een lastig parket bracht. Hoe kan je in hemelsnaam doen alsof je een dildo een leuk cadeau vindt als je 'm krijgt van je bloedeigen moeder. Ongemakkelijk!

Lees en zie ook: over condoomsmaken valt niet te twisten (FOTO)

Cadeau

Gelukkig voor haar werd de spanning al snel onderbroken door luid gelach, nadat de familieleden zagen wat het cadeautje was. Shelby's moeder - die klaarblijkelijk door had waarom iedereen zo moest lachen - riep uit: ''Dachten jullie nou echt dat ik een dildo voor kerst zou geven?'' Wat bleek: de tiener opende het cadeautje verkeerd om. Het was gewoon een bekerhouder.

Weer eens wat anders dan een paar sokken!

  • N. Pracht