Nokia 3310 wordt tegenwoordig gebruikt als seksspeeltje

   22496  

Wie had er vroeger niet een Nokia 3310? We gebruikten hem naast te bellen en sms’en vooral voor Snake. In India doen ze hele andere dingen met de telefoon; daar gebruiken ze hem vooral als sekspeeltje.

Honderd vrouwen uit India deden mee aan een poll van Agents of Ishq, een project over liefde en seksualiteit in dat land. In de enquête werd de vraag gesteld wat zorgde voor maximaal seksueel genot. Een aantal keer kwam de 3310 voor in de antwoorden.

Hygiëne

Er is echter wel een probleempje: de Nokia 3310 kan absoluut niet tegen water. Goed schoonmaken na de daad wort dus lastig.

Dus heb je jouw oude Nokia nog ergens in de kast liggen, dan weet je wat je er mee moet doen: Snaken natuurlijk! Heb je er geen zin meer in? Dan kun je jouw ‘domme’ telefoon nog altijd aan jouw vriendin geven.

Nieuw

Als je geen oude Nokia 3310 hebt, zijn er geen problemen. Binnenkort komt er na jaren een nieuwe versie van het mobieltje uit. Deze gaat rond de €70 kosten. Als je hem voor iets anders dan bellen of sms'en wil gebruiken, kun je beter een vibrator kopen, aangezien die wat goedkoper zijn.

  • J. Kraak