Model Ashley Graham doet - letterlijk en figuurlijk - boekje open over seksleven (FOTO'S)

   27871  

Het geroemde 'plus size'-model Ashley Graham spreekt in haar binnenkort te verschijnen autobiografie openhartig over onder meer haar seksleven.

Je kwam haar enkele weken geleden al tegen op onze website: de 29-jarige Ashley Graham, een 'plus size'-model uit de Verenigde Staten. Vandaag is ze eventjes terug. We lazen namelijk dat de ravissante brunette begin volgende maand haar autobiografie op de markt brengt en dat laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan. In haar boek, A New Model: What Confidence, Beauty, and Power Really Look Like genaamd, neemt Graham geen blad voor de mond, zo lezen we in Maxim.

Lees en zie ook: even voorstellen: Hunter McGrady (FOTO'S)

Vals

Zo vertelt de wulpse schoonheid een moeizame relatie te hebben met haar vader. Ook stelt ze dat het maken van carrière in de modellenwereld allesbehalve eenvoudig was. Zo stuitte ze, als schoolvoorbeeld van een 'plus size'-model, meermaals op negatieve, ronduit valse kritieken van vertegenwoordigers en agents. Dan werd er, uit het niets, tegen haar gezegd: ''Leg de Snickers weg''. Niet chique.

Lees en zie ook: de bikini van Kate Upton in drie woorden? Less is more! (VIDEO + FOTO'S)

 

#coachella vibin'

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

Met open mond

Maar ook haar seksleven komt rijkelijk aan bod. Ook dat (vitale) onderdeel van 't leven kwam bij Ashley hortend en stotend (pun not intended) op gang. Vooral toen de Amerikaanse schone eenmaal in New York woonde. De meeste mannen lieten haar na één of twee keer het bed gedeeld te hebben stikken. Een gegeven waar wij ons met open mond over verbazen. Gelukkig kwam 't allemaal goed: Ashley beschrijft hoe ze zelfverzekerder werd tussen de lakens. ''En dat ik daar dan soms een beetje sletterig voor moest zijn in de ogen van sommigen, dat maakt me niets uit'', zo schrijft ze. En zo is het maar net, Ash.

 

It's going down in #Houston the next two days! You comin?! #SportsIllustratedSwim VIBES

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

We kunnen niet wachten tot we het boek in handen hebben, Ashley!

  • Y.M. Osterloh