Miss Lenty Frans is het mooiste meisje van Europa (FOTO'S)

   19122  

Eén van onze Zuiderbuurmeisjes is bekroond tot de mooiste dame van Europa.

De 22-jarige Antwerpse schone Lenty Frans uit het plaatsje Brecht is afgelopen zondag zesde geworden in de Miss World-verkiezing. De competitie vond plaats in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. Het Belgische oogappeltje kwam als enige uit ons continentje terecht in de top tien, wat haar de mooiste Europese maakt. Is er tenminste nog iemand die onze eer hooghoudt!

Oude record

Lenty evenaart met haar finaleplaats het tweeëntwintig jaar oude record van de hoogst geëindigde Belgische in de Miss Universe-verkiezing en is daarmee de trots van het land. De blondine is trouwens meer dan alleen een genot voor het oog, want zij cijfert zichzelf ook nog eens weg met haar goede doel: ze zet zich in voor gezondheidszorg en onderwijs voor kinderen in Cambodja. Wat nog veel belangrijker is dan haar mooie lach. Al is dat natuurlijk al heel fijn.

Lees en zie ook: 'Te dikke' Miss IJsland stapt uit Miss Grand International-finale (FOTO'S)

Bikini's

De competitie vol prachtige dames is uiteindelijk gewonnen door Miss Puerto Rico, gevolgd door runner-up Miss Dominicaanse Republiek. Al met al was het een geslaagde avond voor Lenty. Wat ons betreft was het enige smetje op de verkiezing dat de bikini's uit de parade zijn verbannen. En natuurlijk ook omdat de Nederlandse deerntjes in geen velden of wegen te bekennen waren.

Lees en zie ook: Big Bang-babe Melissa Rauch is een tikkeltje ondeugender dan wij dachten (VIDEO'S)

 

 

 

 

 Zeker niet verkeerd, die Lenty! 

  • N. Pracht