Megan Fox steelt de show in lingeriereclame (VIDEO + FOTO'S)

   17996  

Goed nieuws: internationaal sekssymbool Megan Fox is gestrikt voor een lingeriereclame. En wij hebben de beelden.

Over smaak valt, zelfs in 2017, niet te twisten. Behalve als het op Megan Fox aankomt, natuurlijk. Meerdere wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat Fox één van de mooiste vrouwen op deze aardkloot is. Nee, dat liegen we. Die onderzoeken zijn nooit uitgevoerd. Verandert niets aan het feit dat Megan Denise Fox, zoals de volledige naam van de 30-jarige Amerikaanse actrice/model luidt, een lust voor het oog is.

Lees en zie ook: Carmen Electra + lingerie = vuurwerk (FOTO'S)

 

My @fredericks_hollywood campaign has launched. Stay tuned for more including my personal collection coming holiday 2017.

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@the_native_tiger) op

Meest sexy lingerie ter wereld

We maakten dan ook een bescheiden vreugdedansje toen eerder vandaag in onze inbox wat beelden van Megan verschenen. Beelden gemaakt voor een lingeriereclame van het merk Frederick's of Hollywood, dat naar eigen zeggen de meest sexy lingerie ter wereld produceert. Dat zal allemaal best. Doen we verder geen uitspraken over. Maar de beelden van de Amerikaanse brunette, gestoken in lingerie van Frederick's of Hollywood, zetten dat reclamepraatje wel degelijk kracht bij. Het spotje zie je boven het artikel (druk op play als 'ie niet automatisch afspeelt).

Lees en zie ook: tien miljoen volgers, dus trakteert Emily Ratajkowski op naakt (FOTO'S)

 

Kids choice sports awards red carpet. Makeup by @monikablundermakeup

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@the_native_tiger) op

Bron video: Frederick's of Hollywood/Ellen von Unwerth

  • Y.M. Osterloh