Kylie Jenner showt lingerielijn. En hoe (VIDEO + FOTO'S)

   26979  

Kylie Jenner heeft voor de lancering van haar eigen lingerielijn haar stoute kleren aangetrokken. Of uitgetrokken. Wat je wil.

De 19-jarige beroemdheid-zonder-dat-wij-weten-waarom Kylie Jenner plaatste tot groot genoegen van de fans onlangs wat gewaagde foto's op Instagram om haar nieuwe lingerielijn te promoten. Ze treedt daarmee nogmaals in de immer de grens opzoekende voetsporen van haar oudere zus Kim Kardashian. Maar ons hoor je natuurlijk niet klagen.

Bolide

Kylie heeft een veelbesproken relatie met de 27-jarige rapper Tyga, wiens ex Blac Chyna onlangs een kind heeft gekregen met Kylie's broer Rob Kardashian. Kun je het nog volgen? De twee tortelduifjes gingen al met elkaar voordat Kylie 18 werd, maar maakten dit pas officieel na haar verjaardag. Tyga zou haar een 320 duizend dollar kostende witte Ferrari 482 Italia hebben geschonken, maar alhoewel ze de geruchten zelf ontkent reed de brokkenpiloot de bolide al binnen een paar dagen aan stukken. Vrouwen achter het stuur....

Lees en zie ook: een spannend partijtje boksen met fitnessmodel Katya Elise Henry (VIDEO + FOTO'S)

Succes

Ondanks dat Kylie haar rijkunsten nog wat moet bijslijpen, weet zij wel precies hoe ze haar achterban van 79,2 miljoen volgers moet sturen tot de aankoop van haar producten. Zo lanceerde ze in 2015 een succesvolle cosmeticalijn en bracht ze een al even goed scorende applicatie uit in de Apple Store. Naar verwachting gaat de lingerielijn het minstens net zo goed doen als die over iets minder dan een maand in de schappen ligt. En dat baseren wij eigenlijk alleen op de pikante foto's. Laten we duimen dat Kylie elk setje past en er een foto van op Instagram plaatst. Of twee.

Lees en zie ook: de fijnste 'Mannequin Challenge' tot nu toe (VIDEO + FOTO'S)

 

@thekylieshop

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

 

 

@thekylieshop

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

 

 

@thekylieshop

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

 

 

KYLIE X SASHA @sashasamsonova

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

 

 

Niet verkeerd toch?

  • N. Pracht