Koffietentje met bikini-babes gigantisch succes

   11819  

Een Amerikaanse koffietent waar de serveersters niet veel meer dan een bikini dragen is, weinig verrassend, een groot succes. Maar niet iedereen is er even blij mee.

Mocht je ooit in Phoenix belanden en trek hebben in een bakkie pleur, dan heb je geluk. In de hoofdstad van de Amerikaanse staat Arizona tref je namelijk Bikini Beans Espresso, naar eigen zeggen de 'heetste koffietent van Arizona'. De barista's en serveersters dragen niet veel meer dan bikini's. En in sommige gevallen gaan ze in de koffiezaak nóg verder: dan bedekken enkel stickers de edele delen van de werkneemsters.

Lees en zie ook: nieuw in Zwitserland: blowjob bij je bakkie pleur

Lees en zie ook: opmerkelijke carrièreswitch: advocate wordt prostituee (FOTO'S)

Discussie

Het pikante koffietentje ligt goed in de markt. Niet alleen in thuisbasis Arizona, ook in andere staten waar de zaak filialen heeft geopend. Maar, en dat is ook weinig verrassend, niet iedereen is even blij met Bikini Beans Espresso. Critici, waaronder een wethouder, claimen dat de koffiezaak vrouwen uitbuit. Zo zei de lokale bestuurder: ''Het zou om de koffie moeten gaan, niet om de lichamen''. Bikini Beans Espresso, daarentegen, beweert juist de werkneemsters een krachtige positie te geven. Allemaal leuk en wel, maar de ware discussie wordt compleet over het hoofd gezien: is de koffie een beetje te pruimen?

Lees en zie ook: Megan Fox steelt de show in lingeriereclame (VIDEO + FOTO'S)

Hey, koppie koffie!

  • Y.M. Osterloh