Klaar met al die tinderdates? Probeer dan eens vingerdates!

   64892  

Wil het maar niet lukken met dat getinder? Krijg je voor de zoveelste keer geen reactie van een knappe vrouw? Of nog erger: lukt het überhaupt niet om een leuke match te krijgen? Geef het dan toch op. Probeer toch eens wat anders dan die tinderdates. Vingerdates, bijvoorbeeld.

In Londen schijnt dat een hype te zijn. Daar gebruiken gretige mannen hun vingers niet alleen om te swypen, maar ook om héél andere dingen mee te doen.

Vreemdeling

De gedachte dat een vrouw zich beneden laat strelen door een totale vreemdeling (die zijn kleren overigens aanhoudt) is misschien ietwat merkwaardig. Maar voor sommige jonge Londenaren is het uitgegroeid tot een belangrijke wekelijkse praktijk. Althans, als we de website DazedDigital.com mogen geloven.

Lees ook: kinky avondje met handboeien eindigt in echte boeien

Vrouw gaat liggen

Het principe is heel simpel. De vrouw gaat liggen, de man doet het werk. Met zijn vingers welteverstaan. Vijftien minuten lang. Iedere boerenlul zou het moeten kunnen. Of nou ja...in ieder geval een poging moeten kunnen wagen.

Er is een máár

Maar, er is een máár. Het doel is niet om een nieuwe partner te vinden. Het doel is om 'meer aansluiting, vitaliteit, plezier en betekenis in elk aspect van hun leven te halen.'

Jaja. Leggen ze meteen de vinger op de zere plek.

  • M. van Nugteren
  • M. van Nugteren
    Redacteur Panorama