Julia Roberts verkozen tot mooiste vrouw ter wereld (FOTO'S)

   21449  

Schoonheid kent geen leeftijd. Dat kan Julia Roberts beamen. De 49-jarige steractrice is door het blad People verkozen tot de mooiste vrouw ter wereld.

Ze schitterde in Pretty Woman (1990), Notting Hill (1999), Ocean's Eleven (2001) en meer recentelijk in Money Monster (2016): Julia Roberts. De geroemde Amerikaanse actrice viert later dit jaar haar vijftigste verjaardag. Een verjaardag waar ze met volle teugen van kan gaan genieten, zonder zich ook maar een seconde zorgen te maken over de naderende ouderdom. Ze is namelijk de mooiste vrouw ter wereld, aldus People, een Amerikaans weekblad dat zich focust op beroemdheden. Het tijdschrift gaf Roberts al vier keer eerder deze prestigieuze titel. 

Lees en zie ook: de bikini van Kate Upton in drie woorden? Less is more! (VIDEO + FOTO'S)

 

pretty woman #juliaroberts #lancome

Een bericht gedeeld door Julia Roberts (@juliaroberrts) op

Universele schoonheid

Het is 2017; er is altijd wel iemand beledigd. Geen verrassing dus dat sommigen zich ergeren aan de verkiezing. Op social media vragen mensen zich onder meer af wat voor 'blanke onzin' (is dat geen racisme?) dit is, zo merkt ook de Los Angeles Times op. Oké dan. We voelen ons zeker niet aangevallen, maar vinden het wel doodzonde dat de universele schoonheid van Roberts alsnog een beetje in twijfel wordt getrokken. Daarom nog een paar foto's van een door een fan gerund account op Instagram.

Lees en zie ook: even voorstellen: Hunter McGrady (FOTO'S)

 

Always Beautiful #juliaroberts #repost @justinbare #press #smurfs #nyc #tb

Een bericht gedeeld door Julia Roberts (@juliaroberrts) op

 

Love Herrrr #juliaroberts #angel

Een bericht gedeeld door Julia Roberts (@juliaroberrts) op

 

#juliaroberts #ellemagazine

Een bericht gedeeld door Julia Roberts (@juliaroberrts) op

''Oh, pretty woman.''

  • Y.M. Osterloh