Hoera, WWE-koningin Paige blaast 24 kaarsjes uit (FOTO + VIDEO)

   4149  

Er is er één jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien, dat is Paige! Wie?! Volgens sommigen - waaronder wij - de knapste WWE-worstelaar die in de ring te vinden is.

Vandaag viert de Britse WWE-worstelaar en actrice Saraya-Jade Bevis - beter bekend als 'Paige' - haar 24e verjaardag. Wij grijpen dit heuglijke moment maar wat graag aan om de donkerharige worstelbabe, afkomstig uit de Engelse stad Norwich, wat nader onder de aandacht te brengen. Want het zijn worstelaars zoals Paige en Adeline Gray die bewijzen dat hun heftige sport heus niet alleen aan groteske figuren zoals Hulk Hogan is besteed. 

Lees en zie ook: Ronda Rousey toont ballen op het strand

In de rij

Paige - die op haar 21e al tot WWE-kampioene gekroond werd - is dan ook geliefd. Op Twitter volgen ruim anderhalf miljoen mensen haar en op Instagram heeft de fijne Saraya-Jade meer dan 3,3 miljoen fans. Op Facebook beschikt de wulpse worstelaar dan weer niet over een officiële pagina, maar wij stellen ons zo voor dat ook daar de mann.. uhm, fans, in de rij zouden staan. 

Lees en zie ook: skibabe Lindsey Vonn doet oefeningen... bedekt in enkel bodypaint! (VIDEO)

 

You've got three choices in life. Give up. Give in. Or give it all you got.

Een foto die is geplaatst door Paige WWE (@realpaigewwe) op

 

12am this morning in the gym. You know. Being lazy. Getting my shoulder and back stronger on my off days. #LifestyleChange

Een video die is geplaatst door Paige WWE (@realpaigewwe) op

Drie dikke zoenen van ons, Paige!

  • Y.M. Osterloh