Hackers halen pikante kiekjes GoT-ster boven water (FOTO'S)

   34447  

Op het internet zijn foto's van een topless Maisie Williams opgedoken. De schuld van hackers. Gelukkig voor de sympathieke Maisie gaat het om redelijk onschuldig materiaal.

Hebben de sterren dan niets geleerd van 'The Fappening'? Natuurlijk, het zijn natuurlijk de hackers die een grove fout begaan én niet de bekendheden, maar het is vandaag de dag nou eenmaal niet zo'n goed plan om als publiek persoon naaktfoto's van jezelf op te slaan in een waarschijnlijk eenvoudig te kraken digitale omgeving.

Lees en zie ook: Ariel Winter twerkt in bikini (VIDEO + FOTO'S)

 

GLITTERY PANTS OUT, READY FOR YONCÉ @beyonce @wembleystadiumofficial @alexinwonderlust @missfwilliams @eminemily880

Een foto die is geplaatst door Maisie Williams (@maisie_williams) op

Japan

Daar kan inmiddels ook de 19-jarige Game of Thrones-ster Maisie Williams over meepraten. De Britse brunette - die in de bejubelde serie op fantastische wijze de rol van Arya Stark vertolkt - zou tijdens een reisje naar Japan met wat vriendinnen enigszins pikant fotomateriaal hebben geschoten. De geruchten gaan dat Maisie de topless, zij het redelijk onschuldige kiekjes op een anoniem Facebook-account plaatste, waarna het account ten prooi viel aan hackers. Gelukkig hoeft de sympathieke GoT-ster zich nergens voor te schamen. 

Lees en zie ook: Nicole Scherzinger in stoute bui op vakantie (VIDEO)

  • Y.M. Osterloh