Fajah Lourens' poedelnaakte cover (FOTO'S + VIDEO)

   122989  

Fajah Lourens was altijd al een genot voor het oog, maar doet daar de laatste jaren nog een schepje bovenop. Ze is haar lichaam om aan het vormen tot een heuse killerbody.

De prachtige krullenbol maakt er geen geheim van dat het bloed, zweet en tranen heeft gekost om zulke rondingen te krijgen. Nu motiveert zij anderen hetzelfde te doen in haar nieuwe boek Killerbody 2. Dat zette ze kracht bij door uit de kleren te gaan voor onze lieftallige collega's van Grazia.

Beduusd

Zonder blikken of blozen deelt zij haar evakostuum met de wereld. Fajah ging zelfs een stap verder dan we van haar gewend zijn op Instagram - vol met naaktfoto's - en droeg tijdens de shoot alleen een paar witte gympen. Toch was zij daar zelf stiekem een beetje beduusd over. ''Ik ben een klein beetje zenuwachtig, ondanks dat ik constant naaktselfies plaats, heb ik nooit eerder op deze manier in een magazine gestaan'', aldus Fajah onder de Instagram-foto.

Lees ook het interview: Fajah Lourens: 'Afvallen én patat eten kan best'

Goedgemutst

De sportieve half-Antilliaanse actrice en diskjockey brak op 21-jarige leeftijd door in Goede Tijden, Slechte tijden en is sindsdien niet meer weg te denken uit de media. En dat is maar goed ook, want wat zouden de talloze aspirerende fitgirls in Nederland - en de puberende jochies uiteraard ook - in hemelsnaam zonder de strakke billen van de goedgemutste tante moeten. In juli 2016 ontving zij zelfs nog een gouden plaat voor het nummer 'Squat', waarmee zij samen met F1rstman en I am Aisha een ode uitbracht aan de ultieme oefening om ronde achterwerken te creëren. De video is op YouTube inmiddels meer dan 3 miljoen keer bekeken.  

Lees en zie ook: bloedmooie vriendin gooit charmes in de strijd om beste vriend te verleiden (VIDEO + FOTO'S)

 

 

 

 

 

 

SHOOT.... Its a wrap, cover shoot stay tuned

Een foto die is geplaatst door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

 Zou Fajah ook aan privélesjes doen? 

  • N. Pracht