De man die links én rechts draagt: zeldzaam seksgereedschap

   11963  

Het lijken wel personages uit een sciencefictionfilm. Maar ze bestaan wel degelijk, mensen met zeldzaam seksgereedschap. Een GRATIS voorstukje van het artikel uit de nieuwe Panorama.

De vrouw die blijft komen

Persistant Genital Arousal Syndrom (PGAS) is een aandoening die zorgt dat iemand continu seksueel opgewonden is, zelfs als die persoon daar geen enkele behoefte aan heeft. Een vergadering of het schillen van een aardappel kunnen iemand die lijdt aan PGAS al ongewild enorm opwinden. Zara Richardson uit de Engelse plaats Basingstoke heeft waarschijnlijk de ergste vorm van deze aandoening. Een orgasme is bijna per definitie een prettige ervaring, maar Zara beleeft er tot 180 per dag. Dus zo ongeveer elke paar minuten één. Dan ben je wel eens klaar met al dat klaarkomen. “Het verwoest mijn leven,” zegt ze zelfs. “Het put me uit en weinig mannen durven een relatie met mij aan.”

Lees ook: spuiten & stikken: dood door perverse seks

De eeuwige erectie

Er zijn mannen die een pilletje slikken om hun geslacht paraat te krijgen, maar de Amerikaan Charles Lennon had graag gezien dat er een pil was die de zijne even slapjes omlaag zou doen bungelen. Liefst tien jaar liep hij met een stijve roede rond. Gek genoeg was de aanleiding voor deze aandoening een chirurgische ingreep om zijn impotentie te verhelpen. Dat lukte helaas wel heel erg goed. Charles' penis salueerde na de ingreep tien jaar lang, dag en nacht. En door medische complicaties kon het implantaat ook niet meer verwijderd worden. Gevolg: hij durfde zich nergens meer te vertonen met altijd maar die bobbel in zijn broek, durfde niemand meer te omhelzen, durfde niet in het openbaar vervoer waar hij het gevaar liep in een drukke bus terecht te komen, enzovoort. Uiteindelijk leverde het hem een schadevergoeding op van 400.000 dollar. Meegenomen, maar als hij er al om kon lachen, was dat toch vooral een hard gelag.

Lees en zie ook: grootst geschapen man ter wereld (VIDEO)

Eén heer, twee jongeheren

Zijn identiteit wil hij niet prijsgeven, maar op internet vertelde hij Amerikaan te zijn en deelde hij foto's van zijn setje penissen. Een fenomeen dat bekend staat onder de naam diphallia, reden waarom hij zich Diphallic Dude (of Doubledick Dude) noemt. Zijn wat overdreven aantal penissen is een gevolg van een teveel aan hormonen in de vierde week van de zwangerschap van zijn moeder. Slechts één op de 5.5 miljoen mannen lijdt aan deze aandoening. Maar slecht een heel enkele van die mannen heeft twee penissen die er normaal uitzien én ook nog eens functioneren. Op een internetforum beantwoordde de geheimzinnige man ooit zonder enige terughoudendheid alle vragen van nieuwsgierige mensen en toonde zijn jongeheren op een foto. Waardoor wij moeten concluderen dat hij waarschijnlijk de enige man is die tegelijkertijd tegen twee bomen kan plassen.

Lees het in Panorama

Benieuwd naar het complete artikel van onze verslaggever Frenk Klein Arfman? Je leest het verhaal in editie 6 van Panorama, die nu in de winkels ligt. Je kunt het blad ook via onze website bestellen, of op Blendle lezen.

  • Y.M. Osterloh