David Hasselhoff en zijn 27 jaar jongere verloofde vermaken zich op vakantie (FOTO’S)

   26734  

Een tijdje terug hadden we het al over Al Pacino die met zijn jongere vriendin over het strand huppelde. Nu is het de beurt aan David Hasselhoff. En we moeten toegeven, ook hierin is de oude baywatcher een baas.

Zie ook: Al Pacino viert verjaardag 78e verjaardag met 40 jaar jongere vriendin aan zee (FOTO’S)

Wij zijn een ontzettende fan van The Hoff. Aan de acteur hebben we geweldige jeugdherinneringen in Knight Rider en Baywatch. Hoewel, bij het strandspektakel denken we vooral aan een stuiterende Pamela Anderson. En net als ons, houdt David van een drankje, alleen kan hij daarin nog wel eens doorschieten.

Ontmoeting

Zijn verloofde is Hayley Roberts, een 37-jarige verkoopassistente van een kledingwinkel uit Wales. De twee ontmoetten elkaar zes jaar geleden in een hotel toen Hayley om een handtekening vroeg. ‘Dat is goed, maar alleen als ik je nummer krijg.’ Lekker subtiel hoor David! We zijn benieuwd hoe hij zich heeft voorgesteld, misschien wel als: ‘The Man, The Myth, The Hoff’. Een paar dates verder werden de twee in ieder geval een koppel.

Leeftijdsverschil

The Hoff is even oud als haar vader (64). ‘Dat de nadruk op ons leeftijdsverschil wordt gelegd maakt me wel geïrriteerd, maar ik kan het wel begrijpen dat mensen het er over hebben. Ik zou hetzelfde zeggen voordat ik David ontmoette, maar hij maakt me zo blij’, vertelde de 37-jarige een jaar geleden aan de Engelse krant Daily Mail. Ze zegt dat geld geen invloed heeft op de relatie. ‘Ik hou ervan om mijn eigen geld te verdienen, zodat ik af en toe een cadeautje kan geven of mee uit eten neem. Ik vind het niet leuk als hij alles moet betalen.’

Onafscheidelijk

De twee zijn sinds hun ontmoeting vrijwel onafscheidelijk. Waar The Hoff gaat, is ook zijn liefde. Ze is nu een soort van assistent en helpt hem met het leren van zijn teksten en gaat mee naar gebeurtenissen als premières en ontmoetingen met fans.

Vakantie

De twee tortelduifjes zijn nu samen op vakantie in Miami. Toch valt het ons een klein beetje tegen dat z’n geliefde niet in een rood badpak rondloopt. We hadden graag de slowmotion gezien. De zwarte speedo van David had dan weer niet gehoeven.

Baywatch

Het rode badpak is wel aan het eind van deze maand te zien in de bioscoop. Er komt een nieuwe Baywatch-film uit, alleen speelt The Hoff daar geen rol in.

Zie ook: Slow motionmarathon voor Baywatch (FOTO’S en VIDEO)

Beeld: BSR Agency

  • J. Kraak