Channing Tatum deelt pikante foto van vrouw Jenna Dewan (FOTO'S + VIDEO)

   16176  

Channing Tatum deelde onlangs een stijlvolle naaktfoto op social media van zijn prachtige slapende vrouw Jenna Dewan.

De Magic Mike-acteur, aan wie je vriendin denkt als zij met jou onder de lakens ligt, blijkt zijn handen vol te hebben aan de bloedmooie 36-jarige actrice Jenna Dewan

Schoonheidsslaapje

De twee tortelduifjes ontmoetten elkaar in 2005 op de set van Step Up (2006). Al dansend sloeg de vonk over en is nooit meer gedoofd. In 2009 stapte het stel in de badplaats Malibu in het huwelijks bootje. Vier jaar later kregen zij samen een dochtertje en leefde waarschijnlijk nog lang en gelukkig. Who cares, genoeg zoetsappige zooi voor vandaag. Terug naar het geschoten plaatje waarop Jenna een schoonheidsslaapje doet in evakostuum.

Lees en zie ook: Fajah Lourens' poedelnaakte cover (FOTO'S + VIDEO)

Step Up 

Jenna begon haar carrière als achtergrond danseres voor niemand minder dan Janet Jackson en verscheen voor het eerst in de video 'Doesn't Really Matter'. Daarna werkte ze met andere grote namen als Pink, Missy Elliott en Christina Aguilera. Alhoewel haar rol in Step Up het tegendeel bewijst, maakte ze de carrière switch van danseres naar actrice. Het is inmiddels dus alweer meer dan 10 jaar geleden dat de film uitkwam en het dansen na Honey (2003) weer stoer en sexy maakte. Wat een tijd, wat een tijd.

Lees en zie ook: prachtige Scarlett Johansson verdiende in 2016 weer geld als water (FOTO'S)

 

 

 

 

 

#HappyBirthday to our favorite actress, mom and wife -- #JennaDewanTatum! :) - #TeamJDT

Een foto die is geplaatst door Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) op

 

 

 

  • N. Pracht