Bobbi Eden: Seks met de duivel? Alleen mét condoom

   9862  

Hier in de USA zijn we net klaar met het vieren van de 4th of July. En dat betekent dat ook hier het vakantieseizoen nu is geopend. Net als voor velen in Nederland. Ook jullie zijn de koffers aan het pakken voor een 
welverdiende vakantie. Mocht je nog geen bestemming hebben gevonden voor deze zomer, dan help ik je bij deze graag met wat gezellige vakantietips! In Amerika hebben ze in veel staten namelijk de meest bizarre regels als het gaat om de leukste hobby ter wereld.

Zo mag je in Alabama niet in het bezit zijn van een sextoy, mag je in Washington D.C. alleen seks hebben in de missionarispositie en is het in Minnesota echt verboden om een levende vis eens lekker te pakken te nemen. Je blijft lachen. Maar niet alleen in de USA kunnen ze er wat van als het gaat om bizarre sekswetten. Ook in de rest van de wereld is het oppassen geblazen als je even flink uit je plaat wilt gaan tijdens je vakantie. Natuurlijk haal ik voor jullie hier even de gekste er uit. In Libanon is het níet verboden om seks te hebben met een dier. Er zit echter wél een addertje onder het gras. Zolang het dier van het vrouwelijk geslacht is, kun je namelijk ongestoord je gang gaan, maar heeft het beestje een piemeltje, dan wacht u na de daad niks minder dan de doodstraf. Mocht je tijdens je vakantie onverhoopt in Hong Kong zijn getrouwd en er een minnares op na houden, dan mag je echtgenote je van het leven beroven. Als ze dat tenminste wel met blote handen doet. En nu we toch in China zijn, en dat zullen voetfetisjisten jammer vinden, het staren naar voeten komt je daar op een pittige gevangenisstraf te staan.

Maar goed, ook in Indonesië zit je niet veel beter, zelfs niet als je de hand aan jezelf slaat. Op masturberen staat namelijk een ouderwets gezellige onthoofding. Je hoofd verliezen door geweldige seks krijgt ineens een heel andere lading. Nee, dan klinkt een vakantie in eigen land ineens een stuk prettiger. Ik geef toe, in Nederland hebben we natuurlijk wél de SGP, maar voor de rest legt niemand ons vakantievierders een strobreed in de weg. Dan mogen ze bij die streng gereformeerde partij blij zijn dat ze niet in Bakersfield, Californië wonen. Want daar is seks met de duivel gewoon toegestaan! Zolang je maar een condoom gebruikt. Amen. 

Ik wens iedereen alvast een fijne en vrijveilige vakantie!

Volgende week weer een nieuwe column van onze Bobbi.

  • Kevin van Drie