Bobbi Eden: of ik zijn zoon wilde ontmaagden...

   50720  

 

Ik schaam me er niet voor om toe te geven dat als ik in Nederland ben, ik in de weekenden flink wat schnabbels doe. En ik ken eerlijk gezegd maar weinig BN’ers, ook al wordt er nogal eens denigrerend over gedaan, die het niet doen. Daarom kun je mij bij alle boekingskantoren van Nederland boeken voor Meet & Greets, vip- Bartending, speeches, presentaties en ga zo nog maar even door. Ik moet zeggen dat toen ik hier in 2015 mee begon, er in eerste instantie niet zo heel veel vertrouwen in had. In het verleden hadden ze mij al eens proberen te overtuigen om te gaan dj’en. Zonder daar ook maar enige ervaring in te hebben. Een paar lesjes en een goed gevulde USB-stick zou de truc wel doen. Zeiden ze. Bovendien was het wegzetten van een pornoster die plaatjes draait marketingtechnisch natuurlijk een fluitje van een cent, zo werd mij verteld. Maar ik bedankte toch maar vriendelijk. Ik heb niet zoveel met de muziek die je dan moet draaien en moest eigenlijk al hard lachen bij de gedachte van mij achter een draaitafel.

Lees van Bobbi ook: ik ben een mietje

De Meet & Greets waren echter vanaf het eerste moment een groot succes. In zeven maanden had ik iets meer dan honderd boekingen en ik vond mezelf op de zaterdagavond op het ene moment in Roermond om vervolgens om half drie ’s nachts nog even een uurtje op de foto te gaan in Leeuwarden om daarna weer terug te rijden naar Den Haag. Zo kom je nog eens ergens! Bovendien levert het op de diverse kantoren waar de aanvragen binnenkomen ook tot de nodige hilariteit. Waar ze gewend zijn om dj’s en andere artiesten te verkopen, komen ineens de meest vreemde verzoeken binnen. Zo werd er een mail doorgestuurd van een vader die mij wou boeken voor het ontmaagden van zijn zoon die 18 werd. Ik maak geen grap. Laat ik, om misverstanden te voorkomen, gelijk maar zeggen dat ik dat soort dingen natuurlijk niet doe. De seksgerelateerde aanvragen zijn echter niet van de lucht.

Lees van Bobbi ook: Sex sells, maar hier iets minder

Voor de rest doe ik niet zo moeilijk. Zo mocht ik laatst een veiling van prullaria voor een plaatselijke voetbalvereniging presenteren en schoof ik twee uur later in Den Bosch aan bij een groepje 65plus-mannen om een uurtje met ze te kaarten. Ze vonden me, en ik citeer, zo’n tof wijf... Nou, die liefde was wederzijds! Het uurtje werden er drie en ik heb zelden zo gelachen! Dus schnabbel ik vrolijk door! 

Volgende week weer een nieuwe column van onze Bobbi.

  • Kevin van Drie