Seksdates Badoo eindigden in roofoverval: twee vrouwen gepakt

   8138  

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega's over kunt hebben. Vandaag: horrordates.

Lekker is dat. Denk je een mooie meid aan de haak te hebben geslagen met een datingapp, word je beroofd. Een jeugdige dame van 19 en een jongevrouw van 21 jaar oud, beiden afkomstig uit de omgeving van Amsterdam, werden vorige week opgepakt in onze hoofdstad. Ze worden ervan verdacht via Badoo - enigszins vergelijkbaar met het populaire Tinder - voornamelijk oudere mannen te hebben verleid met een seksdate. De heren kregen geen beurt, maar werden een poets gebakken. Ze werden - mogelijk onder dreiging van een wapen - bestolen van geld en in sommige gevallen ook kostbare bezittingen.

Lees en zie ook: vrouw neemt wraak op tinderende echtgenoot (FOTO)

Aangifte

De politie heeft ook een man in de boeien geslagen. De verdachten zouden meerdere slachtoffers hebben gemaakt, al heeft zich tot nu toe slechts één persoon zich bij de politie gemeld. Hij heeft aangifte gedaan. De berovingen hebben zich op verschillende locaties afgespeeld. De Amsterdamse politie hoopt dat meer slachtoffers van de twee rovende tantes van zich laten horen en doet daarom een oproep op de website.

Lees ook GRATIS ons Dossier: dodelijke seksdates

Badoo

Badoo is een gratis datingapp die in 2006 werd opgericht. De dienst is ook in het Nederlands verkrijgbaar, maar legt het qua gebruikersaantal af tegen bijvoorbeeld Tinder. Dat het op Badoo ook weleens goed afloopt, bewijst de volgende video.

  • Y.M. Osterloh