Nieuw schandaal bij American Airlines: Vrouw met kind wordt geslagen (VIDEO)

   9417  

Het lijkt maar niet op te houden bij de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. De gifbeker moet echt helemaal leeg.

Tijdens dit conflict wordt een vrouw met kind geslagen door een medewerker van American Airlines. Het incident vond plaats tijdens een vlucht van San Fransisco naar Dallas.

In een video is te zien hoe de vrouw in tranen uitbarst, terwijl ze een kind op haar arm heeft. Op de achtergrond is het gemor van de passagiers te horen. Eén man wil opkomen voor de vrouw. Hij loopt naar de medewerker waardoor het incident nog verder escaleert. ‘Als je zoiets bij mij zou doen, sla ik je knock out’ , zegt de passagier tegen de medewerker. ‘Probeer maar, je kent het hele verhaal niet’, antwoordt hij. ‘Je verwondt bijna een baby’, countert de passagier woedend. 

Uiteindelijk wordt de vrouw het vliegtuig uitgezet. De medewerker mag op de vlucht blijven, volgens Surain Adyanthaya, die het hele incident filmde en vervolgens op Facebook zette.

Reactie American Airlines

Inmiddels heeft de maatschappij gereageerd op het filmpje. ‘Deze video laat niet zien hoe wij met onze klanten willen omgaan. De pijn die we de passagier, haar familie en de andere passagiers hebben aangedaan, spijt ons heel erg. We hebben voor de vrouw gezorgd nadat ze de vlucht heeft verlaten.’ 

De medewerker van American Airlines is voorlopig op non-actief gesteld, terwijl de luchvaartmaatschappij het incident verder onderzoekt.

Lees ook: Piloot vertraagt vlucht: grootouders willen bij stervend kleinkind zijn

  • J. Kraak