Vrouw neemt wraak op tinderende echtgenoot (FOTO)

   25132  

Tinder kan handig zijn als je een relatie wil. 't Is vaak niet zo handig als je al een relatie hebt. Laat staan getrouwd bent.

Daar is ook de 29-jarige Mike - van wie we helaas weinig verdere gegevens hebben - achtergekomen. Mike, getrouwd en vader van twee kinderen, was kennelijk een beetje uitgekeken op z'n echtgenote. Of hij verveelde zich simpelweg dood. Goed, wat de reden ook was: Mike opende een account op de populaire datingapp Tinder en begon in het wilde weg te 'swipen'. 

Lees en zie ook: zin in seks? Deze vrouw wil tien keer per dag!

''Een kleine''

Allemaal leuk en aardig, totdat Mikes echtgenote op een onbewaakt moment zijn smartphone in handen kreeg en op het rode vlammetje van Tinder stuitte. Woest was ze. Dus besloot de op wraak beluste dame 't profiel van Mike wat aan te passen. Ze schreef: ''Ik heb een kleine, met soa's besmette lul. Zoals je kan raden trof mijn vrouw mijn profiel aan. Ik weet nog niet dat ze me gaat verlaten''. Oef. Ook voegde ze eraan toe: ''Ik ben al zo lang aan het vreemdgaan, dus wees niet verdrietig als ik je naam niet herinner, omdat ik dezelfde algemene shit naar al jullie vrouwen stuur''. Een anoniem gebleven Tinder-gebruikster maakte gauw een screenshot en deelde het op social media.

Lees en zie ook: relatie met drie vrouwen tegelijkertijd? Héél slecht idee! (FOTO)

Oei!
Oei!

En die reclames doen ons altijd maar laten geloven dat flirten niet strafbaar is!

  • Y.M. Osterloh