Stoned figuur denkt dat 'ie neergeschoten is..

   5028  

Een enorme stoner dacht in zijn kont geschoten te zijn, dus belde hij - nog altijd zo stoned als een garnaal - de blauwe petten. Vervolgens ontvouwde zich een hilarisch én ietwat gênant scenario! 

Van het naar een spoorwegwerker vernoemde stadje Groesbeck (daar MOET toch een Nederlandse connectie zijn?) zullen weinigen gehoord hebben. Toch gaat het 4000 zielen tellende stipje op de kaart van de Amerikaanse staat Texas het internet over. En daar doen wij deze ochtend lekker aan mee, want dit verhaal is simpelweg te mooi om te laten liggen. Goed, het zit dus zo: een inwoner van een woonwagenkamp in Groesbeck belde de politie. Er zou een schietpartij zijn geweest.

Lees ook: een vreemd luchtje bij de politierechter

Linkerbil

De man - van wie we helaas geen verdere gegevens hebben - vertelde aan de eerste smeris ter plekke dat hij in zijn linkerbil geschoten was, terwijl hij rustig op de veranda voor zijn woonwagen naar het onweer in de verte had zitten kijken. De politie concludeerde echter al snel dat de man wietjes had zitten roken. En daar houdt het niet bij op. De wond op zijn kont bleek niet het resultaat van een geweerschot te zijn. De hond van de man schrok zó van een donderslag, dat het arme beest zijn arme baasje in z'n reet beet. Zo stoned als een garnaal had de kamper vervolgens kennelijk de verkeerde optelsom gemaakt..

De stoner is ter plekke aan zijn verwondingen behandeld en hoefde daarna, verrassend, niet mee naar het bureau. 

  • Y.M. Osterloh