Onfortuinlijke kleinzoon verscheept per ongeluk seksspeeltje naar zijn opa

   12055  

Verjaardagen, etentjes, feestdagen: voor één onfortuinlijke Amerikaanse gozer zal elk samenkomen met familieleden voortaan ontzettend ongemakkelijk zijn. Wij begrijpen wel waarom. Het zal je maar overkomen.

Het populaire webforum Reddit is een eindeloze bron aan prachtige verhalen. Met name het topic 'Today I Fucked Up' - wat zich naar het Nederlands vertaalt als 'Vandaag heb ik het verkloot' - werkt op de lachspieren. Zo hadden we al eens het opmerkelijke verhaal van die arme knaap die zijn droomvrouw tegen het lijf dacht te lopen in de bus, terwijl zij enkel op zijn portefeuille uit was.

Fleshlight

Dit verhaal, van Reddit-lid 'TIFUfleshlight', is er ook weer één om in te lijsten. Deze Amerikaanse kerel - van wie helaas geen verdere gegevens bekend zijn - bestelde met kerst een cadeautje voor zijn opa op webwinkel Amazon en verscheepte het naar hem. De internetter deed daarna lange tijd geen zaken meer met Amazon, totdat hij in een ondeugende bui het idee kreeg om een 'fleshlight' aan te schaffen. Voor wie er niet mee bekend is (ja, ja..): een fleshlight is een seksspeeltje voor de man. 

Zaklamp

De man voegde het speeltje toe aan zijn winkelkarretje en rekende af, zonder het adres van de ontvanger te wijzigen. Vier á vijf dagen later kreeg de op dat moment nog nietsvermoedende geilaard een belletje van zijn opa, die in een andere staat woont. De crux van het gesprek: ''Bedankt voor de zaklamp, jongen!'' Zijn opa had waarschijnlijk nog niet gezien dat 't om het seksspeeltje fleshlight ging - en niet om een flashlight, een doodnormale zaklamp. Het zweet brak onze onfortuinlijke anti-held uit. Rap liet hij zijn opa weten dat hij een weekend langs zou komen, in de hoop dat zijn grootvader het doosje niet uit zou pakken. In dat geval zou hij dus de kans hebben het speeltje te vervangen met een normale zaklamp.

Jeugdkamp

In de tussentijd ontvouwde zich echter een waar horrorscenario: een kennis van de onwetende opa wilde een zaklamp lenen voor het jeugdkamp van de kerk. Opa had nog wel een splinternieuw exemplaar liggen. De rest is geschiedenis. Laten we het erop houden dat de opgewonden kleinzoon niet meer langs hoefde te komen.

Ach, generatiekloofje.

  • Y.M. Osterloh