Kinky avondje met handboeien eindigt in echte boeien

   27065  

Elke zaterdagochtend delen we rond deze tijd een 'internetklassieker'. Een artikel van Panorama.nl dat het delen waard is. Met vandaag, uit februari van dit jaar: geboeid en afgevoerd.

Een Amerikaans koppeltje trok de stoute schoe.. uhm, handboeien aan en beleefde een kinky avondje. Helaas raakten de ondeugende geliefden het sleuteltje kwijt en eindigde het avontuur in de cel.

De politie van Little Rock, een stad in de Amerikaanse staat Arkansas, kreeg van de week een vrij bizarre melding. De 21-jarige Dustin Taylor riep de hulp van de smerissen in, omdat hij en zijn geliefde geboeid waren en niet meer uit die benarde situatie konden geraken. Een avondje ''kinky entertainment'' - Valentijnsdag brengt mensen nou eenmaal op de gekste ideeën - was nogal uit de hand gelopen. Het sleuteltje van de handboeien was, je raadt het al, kwijt.

Lees en zie ook: hitsig koppeltje 'viral' na seks in de buitenlucht (FOTO)

Kerfstok

Gelukkig is daar dan de sterke arm van de wet. De agenten kwamen, zagen en wisten de ondeugende tortelduifjes uit hun nare positie te bevrijden. Maar daar hield het verhaal, helaas voor Dustin, niet op. De dienders van Little Rock besloten even te kijken of Dustin toevallig iets op zijn kerfstok had staan. En dat had hij. Dustin werd gezocht een vergrijp vergelijkbaar met wat wij als vandalisme verstaan. Dus was hij nog niet helemaal van de gevreesde handboeien af. Integendeel, Dustin mocht mee naar het bureau. 

Lees en zie ook: drone filmt seksend stelletje in... kerktoren! (VIDEO)

Een rechercheur van het politiekorps had het er wel even moeilijk mee. ''Had hij nou maar een extra sleuteltje aangeschaft'', zei hij tegen persbureau Reuters. Mooier kunnen wij het niet afsluiten.

  • Y.M. Osterloh