Is dit 't meest gênante verhaal ooit?

   12481  

Wat is jouw meest beschamende ervaring? Wedden dat het niet eens in de buurt komt van dit zwaar ongemakkelijke juweeltje?

We hebben het al eerder gezegd en zeggen het nu gewoon opnieuw: internetforum Reddit is een onuitputtelijke bron aan fantastische verhalen. Misschien wel het grappigste subforum is 'Today I Fucked Up', waarin mensen vertellen over nogal gênante ervaringen. Soms, zoals in dit voorbeeld, kon de persoon in kwestie er vrij weinig aan doen. Soms roept de 'original poster' het toch echt over zichzelf af.

Opgewonden

Zoals 'throwmetothemoonn'. Dit Reddit-lid, een student, lag in bed een boek te lezen. Een rustig avondje, dus. Plots hoorde hij zijn huisgenoot thuiskomen met een meissie. Waarschijnlijk wist hij niet dat 'throwmetothemoonn' - van wie we helaas geen verdere gegevens hebben - ook thuis was. Hoe dan ook: de huisgenoot en zijn date gingen onmiddellijk naar de slaapkamer, waar ze begonnen aan het liefdesspel. Het Reddit-lid kreeg alles mee. 't Dunne wandje tussen de slaapkamers was geen partij voor het harde gekreun van voornamelijk het meisje. De eenzame student geeft in zijn post ridderlijk toe dat hij vrij opgewonden raakte van het geheel. Zo opgewonden dat hij de hand aan zichzelf sloeg. Goed, na een tijdje was het stelletje én ook de huisgenoot, uhm, klaar. Het Reddit-lid pakte zijn boek er weer bij, het stelletje ging chillen in de gedeelde huiskamer. Na een half uur was 'throwmetothemoonn' het wel zat om 'vast te zitten' op zijn kamer. Hij wandelde de huiskamer in en zag daar, tot zijn grote schrik, zijn jongere zusje televisie kijken met zijn huisgenoot. Zijn arm over haar schouder heen.

Vragen

Of het echt gebeurd is? Dat kunnen we - net als vrijwel alles dat op Reddit geplaatst wordt - nooit helemaal zeker weten. Laten we het gewoon houden op wel. Maar dan hebben we nog wel twee brandende vragen. Als de rukkende student alles luid en duidelijk kon horen, herkende hij dan op geen enkel moment de stem van zijn zusje? En kwam het studentenhuis het zusje niet bekend voor? We zullen het waarschijnlijk nooit weten

Ongemakkelijk..

  • Y.M. Osterloh