Hilarisch: Britse toerist filmt zichzelf in plaats van Amsterdam (VIDEO)

   3448  

Het hadden zulke mooie beelden van onze hoofdstad moeten worden. Helaas had de Britse opa Howard Newman zijn GoPro op de 'selfie-modus' geknald. We zien dus vooral veel... Howard Newman.

De 69-jarige Howard Newman uit het Engelse graafschap Hampshire zag het perfecte uitje al helemaal voor zich. Samen met zijn grote liefde Joan, gezellig in de trein naar Amsterdam. Helaas regende het pijpestelen, maar ach, daar is toch niets aan te doen. De stad wordt er niet minder om! En, dacht Howard, wat ook wel leuk is om te doen: de GoPro-camera van zoonlief lenen en meenemen. Kan iedereen straks van alle Amsterdamse avonturen genieten. 

Op de gevoelige plaat

Helaas vergat Howard te checken op welke stand het cameraatje stond. En zo kan het gebeuren dat Howard niet onze schitterende hoofdstad, maar zichzelf (en een beetje Joan en omgeving) op de gevoelige plaat vastlegde. Huh, is dat nou Rotterdam Centraal? En, hee, Joan, doe nog eens een duckface waar we niets van zien! Je raadt het al: 't resultaat is op z'n zachtst gezegd hilarisch te noemen. Bekijk de beelden - die het Britse dagblad Daily Mail heeft bemachtigd - hieronder zelf maar. 

But first... let me take six minutes worth of selfies!

  • Y.M. Osterloh