Dronken britten in vliegtuig opgepakt na gevecht en striptease (VIDEO)

   8843  

Als iets irritant is op vakantie dan zijn het wel Britten. Zelfs in Amsterdam zie je ze regelmatig voorbijrollen. Maar als iets nog vervelender is, zijn het dronken Engelsen. Meestal is het niveau ver te zoeken.

Dat was ook het geval tijdens een vlucht van Ryan Air van Manchester naar Mallorca. Vijftien mannen zijn aangehouden nadat ze continu zaten te schelden, op de vuist gingen en zelfs een strip-act opvoerden. 'Het was bizar, er waren zelfs kinderen aan boord', vertelt een passagier aan Manchester Evening News.

Slip(pertje)

De vlucht die om half zeven 's ochtends vertrok was voor veel passagiers (buiten de vijftien) een complete nachtmerrie. Eentje trok zelfs in het zicht van de passagiers zijn onderbroek uit. Ook een goede morgen!

Lees ook: Nederlandse Ryanair-pilote verovert social media (FOTO’S)

Jägermeister

Wat de steward(essen) precies aan het doen waren tijdens de vlucht, weten we nog steeds niet. De Britten konden zelfs hun eigen meegenomen wijn en jägermeister drinken - wat zijn dat nou voor mannen? Geen eens bier!

Politie

Toch werd het personeel aan het einde van de vlucht wel wakker en belde vlak voor de landing de politie. Die kwamen toen het toestel op de grond stond binnen in om het tuig op te pakken.

'De veiligheid en comfort van onze klanten en personeel is onze belangrijkste prioriteit. We tolereren echt geen schofterig gedrag', zegt een woordvoerder van Ryanair.

Lees ook: VIDEO: man springt uit slurf om vliegtuig te halen

  • J. Kraak