Bezopen gast geeft gigantische fooi in restaurant, heeft volgende dag spijt

   4740  

Ben je dronken, dan doe je soms dingen waar je de volgende ochtend spijt van hebt. Zo ook het onfortuinlijke drankorgel uit het volgende verhaal. Hij gaf een GIGANTISCHE fooi in een restaurant, maar betreurde zijn genereuze gift al snel..

Een beschonken klant had zo verrukkelijk gegeten in restaurant Thailicious - een Thais restaurant in Edgewater, in de Amerikaanse staat Colorado - dat hij besloot zich eens van zijn allerbeste kant te laten zien. Het drankorgel, dat anoniem is gebleven, liet na een dinertje van zo'n 53 euro een fooi van een kleine 900 euro achter! 

Per ongeluk

Dat komt neer op 1000 dollar. De eigenaren van het eettentje wisten niet wat hen overkwam, maar besloten goed op het flinke fooitje te passen. Ze konden het niet helemaal geloven. En ze kregen gelijk. De volgende dag keerde de inmiddels ontnuchterde klant terug naar het restaurant. Hij had per ongeluk toch ietsjes teveel gegeven, was zijn lezing. De man kreeg zijn geld terug, maar liet alsnog een (kleinere) fooi achter: ruim 35 euro. Ook niet verkeerd!

Van welke dronken actie heb jij het meeste spijt?


  • Y.M. Osterloh