Aangespoelde 'engel' blijkt sekspop te zijn

   2771  

Een bizar nieuwtje uit Indonesië. Enkele goedgelovige vissers vonden een pop op het strand en dachten dat het om een aangespoelde 'engel' ging. Het bleek gewoon een ordinaire sekspop te zijn. 

Vissers op de ietwat afgelegen Banggai-eilanden in Indonesië wisten het zeker: ze vonden op het strand van één van de eilandjes een aangespoelde engel. Of, zoals één van de vinders - een zekere Pardin (21) - het volgens lokale media omschreef: een 'engelenkind'. Volgens de vissers lag de engel op haar rug, huilde ze en was zij enkel bedekt met een wit doek. De 'engel' werd vervolgens meegenomen naar één van de huisjes en vervolgens aangekleed

Lees en zie ook: misselijkmakende seksrobot te koop die eruit ziet als 12-jarige 

Sekspop aan het verzorgen

Ja, aangekleed. Elke dag opnieuw. Met onder meer een hidjab: een islamitisch hoofddeksel. Goedgelovig zijn ze wel, de vissers, want elk weldenkend mens had natuurlijk al lang en breed in de smiezen dat het hier niet om een verzopen engel, maar een ordinaire sekspop ging. Pas toen één van de religieuze vissers een foto op Facebook plaatste - dat hebben ze dan weer wel - kwamen de onvermijdelijke ongemakkelijke vragen. Later kregen de vissers inderdaad te horen dat zij een sekspop aan het verzorgen waren. En geen huilend engelenkind. 

Lees ook: wat doen al die dildo's en vibrators op een Iers strand?

Ergens is het wel schattig.

  • Y.M. Osterloh