De la Hee kijkt TV: Kasia 'ontplofte kont' Dolkowska wil serieus genomen worden door foute billenman

   26649  

Er zijn inmiddels zoveel 'reality sterren' (mensen die weinig tot niks kunnen maar ooit gevolgd zijn met een camera) dat we steeds vaker moeten googelen als er weer eens eentje als VIP of BN-er wordt opgevoerd. Zo ook ene mevrouw Kasia Dolkowska uit Polen. Ik had nog nooit van haar gehoord maar nadat ze had meegedaan in Adam zoekt Eva VIPS ontplofte het internet. De commentaren over de KvK (Kont van Kasia) waren niet van de lucht. Een kleine greep:

“Omg.. als ik naar die billen kijk zie ik de plaaggeest van bassie en Adriaan...”

“Zijn billen mislukt of hoort dat zo?”

“Een normaal mens gaat naar het ziekenhuis om die misvormingen vanachter er juist weg te laten halen.”

“Een beetje plastic is niet erg maar prop je reet niet zo vol en doe kalm aan met je lippen. Het ziet er toch niet uit mensen.”

“Die kont is bijna groter dan het Museumplein!!!”

“Nondeju wat heeft dat mens een rare reet zeg.”

'Maar even.. vinden mannen zo'n reet nou mooi?”

Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval gewekt. Een beetje research leert mij dat deze dikbildame 'beroemd' is geworden door haar optreden in de realityserie 'Keeping up with the Balkjes'. WTF? Ook nooit van gehoord. Oké. Het blijkt een realityserie op Linda TV te zijn waarin drie Polderkardashians de hoofdrol spelen: Amanda Balk, haar zus Danielle Balk en hun beste vriendin Kasia Dolkowska. Na een paar afleveringen van 'Keeping up with the Balkjes' ontdek ik dat er vrouwen zijn die uitsluitend bezig zijn met hun nagels, haar, wenkbrauwen, jukbeenderen, neus, tieten, kont, beauty en kleding. Het is een dagtaak voor ze en die nemen ze heel erg serieus. Ze zijn alle drie opgespoten, gladgestreken en in diverse lagen geschilderd en ze zien er uit alsof ze elke moment gelanceerd kunnen worden als een ballon die je te hard hebt opgeblazen en waar je de lucht uit laat vliegen. Prima, dat moeten zij weten maar waarom worden ze überhaupt gevolgd door Linda TV? (we zijn er bijna hoor). Nou, omdat Amanda Balk in het realityprogramma 'De Gouden Kooi' zat en de moeder van Vegas is, de dochter van Afrojack. Dus recapitulerend: Kasia Dolkowska is de vriendin van de zus van de moeder van het kind van Afrojack. Duidelijk?

Lees uit deze serie ook: Die kleine van Sterretje

Dat Kasia Dokowska nog geen vriend heeft is niet erg verbazingwekkend. Ze wil serieus genomen worden maar hoeveel gespreksstof kan een vrouw hebben die 24/7 bezig met haar exterieur? Daar kun je als man toch eigenlijk maar één ding mee? Het klinkt misschien een beetje grof maar als je er zo nodig uit wil zien als een opblaaspop moet je ook niet gek opkijken als daar Bokito's op afkomen.

De eerste jongeman die in een vlot op de kontkoningin afroeit is een surfdude die Valentijn heet en hij is alles behalve een Bokito. Naar 'Keeping up with the Balkjes' heeft hij nog nooit gekeken want hij vindt Kasia een 'interessante' vrouw en is benieuw wat er achter dat 'uiterlijk' schuil gaat. Hij hoopt dat ze niet alleen maar om de buitenkant geeft en zegt op zoek te gaan naar haar diepere emoties. Met een wichelroede water vinden in de Sahara is waarschijnlijker.

Na een avond vissen, eten en praten dient zich de tweede Adam aan: een getatoeëerde testosteronaap die wel weet hoe je zo'n pornoprinsesje moet paaien. “Hij is een bad boy,” kirt de billenkoningin in de camera. Dat ze op foute mannen valt en daarom nog steeds single is met 32 jaar en dat ze dat patroon wil doorbreken is ze even vergeten. De natuur kruipt waar hij niet gaan kan. Valentijn hangt een beetje verloren rond in het water terwijl machoman Fitz op alle juiste knopjes drukt. “Draai je eens even om, maak eens een rondje.” En ja hoor, Kasia laat haar achterste zien dat nog het meest lijkt op twee poefs in een verpakking die aan vervanging toe is. “Ik ben een billenman,” glundert Fitz in de camera. “Dus dat zit wel goed.” Als het gaat om voorspelbaarheid stelt Kasia niet teleur. Natuurlijk gaat ze kiezen voor de 25-jarige bootkampinstructeur die toegeeft nog nooit een relatie en heel veel avontuurtjes te hebben gehad, een foute vent te zijn en de wereld vergelijkt met een ijssalon: 'Je moet alle smaken een keertje hebben uitgeprobeerd.' Ze knapt zelfs niet af wanneer hij op het strand zegt: “Heb jij soms Wifi? Ik voel een connectie.” Yek! Het moge duidelijk zijn: Kasia en Fitz verdienen elkaar. En lieve Valentijn ontspringt de dans. 

M. de la Haye

  • Redactie Panorama